Alle vakantiewoningen te huur van eigenaar via Holidayhome.beZoek op referentienr.

Zoeken
Personen:
Land:  
Regio:  
Van:  
Tot:  
Geavanceerd zoeken Geavanceerd zoeken

Nieuwsbrief
E-mail:
 

Login
E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
Nieuwe gebruiker Nieuwe gebruiker© 2005-2015 Holidayhome.be vakantiewoningen
Alle informatie is indicatief en derhalve niet bindend.
Een ieZie Media website Powered by DomainXL.nl Holidayhome.be RSS FeedFAQ


Voor verhuurders


Welke diensten bieden jullie?


Holidayhome biedt een advertentiedienst voor de eigenaren van een vakantiehuis, die op een eenvoudige manier hun eigendom willen verhuren voor korte periodes (meestal vakantieperiodes, weekends, ...).


Hoe gaat adverteren in zijn werk?


Een advertentie plaatsen kan u als verhuurder eenvoudig zelf doen in 2 stappen: account registreren en woning toevoegen.

Geïnteresseerden kunnen met u per e-mail contact opnemen, met vermelding van de periode die men wil boeken. Daarna gebeurt afhandeling van de boeking door de verhuurder zelf, zonder tussenkomst of vergoedingspercentages van Holidayhome.


Wat is de prijs?


Adverteren op Holidayhome.be is zeer voordelig: de eerste 6 maanden zijn gratis. Daarna betaalt u slechts 10 EUR voor 6 maanden of 15 EUR voor 12 maanden, per iDeal, Bancontact of kredietkaart. Verlengen na de 6 gratis maanden is niet verplicht.


Hoe ontvang ik aanvragen?


Geïnteresseerde bezoekers kunnen u contacteren per e-mail, die via Holidayhome wordt verstuurd.


Kan ik mijn advertentie wijzigen?


U kan op elk gewenst moment uw advertentie wijzigen. Veranderingen zijn meteen zichtbaar voor alle bezoekers. Wijzigen kan als u bent ingelogd.


Welke informatie moet ik plaatsen in mijn advertentie?


Vanzelfsprekend hoeft u niet alle mogelijke informatie in te vullen. Let wel: hoe meer informatie u opgeeft, hoe makkelijker bezoekers van Holidayhome op uw advertentie terecht komen, en hoe meer kans er is op verhuring. Uw advertentie is enkel zichtbaar op de website als er meer dan de helft van de gegevens is ingevuld.


Welk formaat moeten de foto's hebben?


U gebruikt best het JPEG (.jpg) formaat voor uw foto's. Deze mag maximaal 400kb groot zijn, en wordt op onze servers geconverteerd naar een standaardformaat voor gebruik op onze website. Fotoís zijn best iets hoger dan breed, omdat dit in de verkleinde afbeeldingen een mooier resultaat geeft.Heeft u nog tips?  • Wees zeker dat uw advertentie interessant is voor uw mogelijke huurders.

  • Gebruik goede foto's: goed belicht, helder en duidelijk. Wazige foto's schrikken potentiële huurders af.

  • Houd uw huurprijzen redelijk: schat de huurprijs niet te hoog in, maar ook niet te laag. Indien u toch een hogere prijs vraagt dan gelijkaardige huizen, geef dan een vermelding waarom uw huurprijs hoger ligt, door bepaalde voordelen uit te spelen.

  • Snel antwoorden op informatieaanvragen doet wonderen: mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning zijn vaak snelle beslissers. Als een antwoord uit blijft, kiest men al gauween andere woning.


Wat is het verschil tussen Holidayhome en andere sites?


Er zijn 2 grote verschillen:  • Holidayhome is slechts een advertentiesite, en doet geen verhuur van woningen. De eigenaar van de woning beslist zelf wie zijn huis kan huren, en is zelf verantwoordelijk voor zijn advertentie en aangeboden vakantiewoning.

  • Holidayhome rekent geen extra kosten aan per verhuring: als verhuurder betaalt u enkel de advertentie, niets extra.


Hoe kan ik mijn vakantiewoning verwijderen?


Voor het verwijderen van uw vakantiewoning stuurt u ons best een e-mail. Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk met de grootste zorg. Er worden geen terugbetalingen gedaan van niet-afgelopen advertentieperiodes.


Voor huurders


Wat zijn voor mij de voordelen van Holidayhome?


Via Holidayhome vindt u snel en makkelijk een vakantiewoning die voldoet aan uw criteria. U kan snel contact opnemen met de eigenaar voor meer informatie of voor een boeking. Holidayhome komt niet tussenbeide bij de verhuring, waardoor de verhuurder zijn woning aan een betere prijs kan aanbieden.


Hoe kan ik mijn account verwijderen?


Voor het verwijderen van uw account stuurt u ons best een e-mail. Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk met de grootste zorg.