Alle vakantiewoningen te huur van eigenaar via Holidayhome.be







Zoek op referentienr.

Zoeken
Personen:
Land:  
Regio:  
Van:  
Tot:  
Geavanceerd zoeken Geavanceerd zoeken

Nieuwsbrief
E-mail:
 

Login
E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
Nieuwe gebruiker Nieuwe gebruiker



© 2005-2015 Holidayhome.be vakantiewoningen
Alle informatie is indicatief en derhalve niet bindend.
Een ieZie Media website Powered by DomainXL.nl Holidayhome.be RSS Feed








Village Océlandes

Bungalow met tuin

Referentienummer
Referentienummer: 2710

Algemene informatie
Locatie: St. Julien, Les Landes, Frankrijk
Website: Village Océlandes
Aantal personen: 6
Toegankelijk met handicap: X Tuin: V
Huisdieren: X Zwembad: V
Anti-allergisch: X WiFi: V
Bungalowpark “Village Océlandes” bevindt zich in de streek Les Landes aan de Zuidwest kust van Frankrijk. De populariteit van deze streek is afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen; het gebied heeft dan ook veel te bieden. Wat te denken van de prachtige kust, de vele binnenmeren, de heerlijke bosrijke omgeving, de mooie steden en pittoreske dorpjes. De combinatie van een bosrijke omgeving, zon, zee en strand en een gezellig, kindvriendelijk familiepark maken “Village Océlandes” tot een ideale locatie voor een vakantie met het hele gezin. Bij aankomst op het park trekken de gezellige kleuren en de ruime opzet direct de aandacht. De geschakelde bungalows hebben allen een schitterende ligging en zijn luxe ingericht. Het park beschikt over een zwembad (circa 200m2) met een peuterbad voor de kleintjes. Er is een heerlijk zonneterras met aangrenzend een kleine speeltuin. Voor de sportievelingen is er een multifunctioneel speelveld en een tennisbaan, waar u tegen een bescheiden vergoeding gebruik van kunt maken. De bungalows zijn allen van particuliere eigenaren. VersoVac Océlandes biedt u graag op basis van uw wensen een persoonlijk huurarrangement die uw vakantie onvergetelijk maakt.

Indeling
Oppervlakte: 58 m2
Aantal etages: 1 Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1 Aantal badkamers: 1
Begane grond: Woonkamer: eigen entree, sfeervol en comfortabel ingerichte woonkamer met zit- en eethoek; televisie met o.a. Nederlandse zenders, video en/of DVD speler en comfortabele slaapbank; openslaande deuren naar terras, elektrische verwarming; trap naar etage Keuken: open keuken, compleet ingericht met koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer: gelijkvloers met douche en dubbele wastafel. (een enkele bungalow heeft een bad) wasmachine Toilet: gelijkvloers, apart Verdieping: 2 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden * Een enkele bungalow heeft een stapelbed en één 1-persoonsbed op de vide slaapkamer; ideaal voor een verblijf met 5 personen * Een enkele bungalow heeft beveiligde WIFI internetverbinding. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per week. U ontvangt een wachtwoord. De beschikbaarheid van de gratis WIFI verbinding op het park kan niet worden gegarandeerd.

Activiteiten
Surfen De prachtige kustlijn van Les Landes is uitermate geschikt om te surfen. Er zijn diverse surfscholen in de badplaatsen Contis Plage en Cap de l’Homy. Ook in het iets verder gelegen Mimizan Plage zijn voldoende surfmogelijkheden. De soms immense golven staan garant voor spectaculaire sporten. Op een van de vele binnenmeren is het mogelijk om diverse watersportactiviteiten te beoefenen, zoals windsurfen, zeilen, kanoën en kajakken. Fietsen en wandelen Vanwege het lichtglooiende, bosrijke landschap is Les Landes buitengewoon geschikt om te fietsen, zowel voor recreatieve als voor toerfietsers. Vanuit St. Julien en Born ontdekt u in de bossen diverse gehuchten, beekjes en landgoederen. Er zijn prachtige fiets- en wandelpaden aangelegd. Het strand van Contis Plage is via een mooie fietsroute van 8 kilometer bereikbaar. Ook voor de wandelaars zijn enkele prachtige wandelpaden door de bossen aangelegd. Fietsen kunnen in het dorp gehuurd worden. Er geldt een gereduceerde prijs voor huurders van Village Océlandes. Deze varieert van € 5,- / € 7,- per dag tot € 52,- / € 68,- per week. Er zijn tevens kinderfietsen en kinderzitjes te huur. Montainbike Les Landes is ook zeker zeer geschikt voor de fanatieke moutainbiker. IEr zijn diverse uitdagende VTT routes die door de uitgestrekte pijnboombossen lopen. Kanoën en Kajakken Vanuit St. Julien en Born kan een 2 ½ uur durende tocht gemaakt worden over de Courant de Contis tot in de buurt van Contis Plage. In St. Michel-Escalus kunnen kajaks en kano’s gehuurd worden. Na een degelijke instructie wordt u met een busje stroomopwaarts gebracht voor een avontuurlijke tocht van ca. 1 ½ uur. Paardrijden Aan de weg naar Lac de Léon in Vielle St. Girons is een paard- en ponyverhuurbedrijf. Er kunnen diverse tochten van één of meerdere uren gemaakt worden over het strand, door de bossen of langs het meer. Vissen In de nabij gelegen meren en riviertjes kan gevist worden op forel, zalm, snoek, baars en brasem. Op 4 kilometer van Léon, richting Castets, bevindt zich het klein natuurparkje “Moulin de Galoppe” met een grote forelvijver. De forellen kunnen tegen betaling meegenomen worden. Thermen In de omgeving is volop gelegenheid te genieten van de beroemde thermen. Een heerlijke verwen dag mag uiteraard niet ontbreken.

Beschikbaarheid
April 2024
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Mei 2024
MaDiWoDoVrZaZo
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
vorige vorige volgende volgende

Praktisch
Parking: V
Afstand inkopen: 1 km
Afstand restaurant: 1 km
   
Keukenlinnen aanwezig: V
Badlinnen aanwezig: V
Bedlinnen aanwezig: V

Prijsinformatie
Toeristenbelasting: 0
Milieubelasting: 0
Bedrag waarborg: 250
Bedrag schoonmaak: 67
Bedrag energie: 0
   
Prijs hoogseizoen: 973 EUR
Prijs tussenseizoen: 623 EUR
Prijs laagseizoen: 329 EUR
(prijzen zijn indicatief en gelden per week) Contacteer de eigenaar Contacteer de eigenaar

Dichtbij
Links: , , , , , , ,
 
 
Bekijk omgeving (satelliet) Bekijk omgeving (satelliet)