Alle vakantiewoningen te huur van eigenaar via Holidayhome.be







Zoek op referentienr.

Zoeken
Personen:
Land:  
Regio:  
Van:  
Tot:  
Geavanceerd zoeken Geavanceerd zoeken

Nieuwsbrief
E-mail:
 

Login
E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
Nieuwe gebruiker Nieuwe gebruiker



© 2005-2015 Holidayhome.be vakantiewoningen
Alle informatie is indicatief en derhalve niet bindend.
Een ieZie Media website Powered by DomainXL.nl Holidayhome.be RSS Feed






Château de Barbet

Vakantievilla met tuin

Referentienummer
Referentienummer: 1251

Algemene informatie
Locatie: Lombez, Midi-Pyrenees, Frankrijk
Website: Château de Barbet
Aantal personen: 0
Toegankelijk met handicap: X Tuin: V
Huisdieren: X Zwembad: V
Anti-allergisch: X WiFi: V
Het Park In het departement De Gers, in de Midi Pyrenees, ligt het landgoed Château de Barbet. Boven op een heuvel rijst een prachtig gerestaureerd Château waaromheen 180 luxueuze villa's zijn gebouwd In 2007 is het park geheel voltooid. Het park beschikt over tal van voorzieningen. Diverse zwembaden, tennisbanen, midgetgolf, fitness en sauna's zijn zomaar een greep hieruit. Direct naast het park ligt een 9 holes golfbaan waar u in alle rust een rondje kunt lopen. In het Château bevindt zich het restaurant Le Petrarque. De streek Het departement De Gers ligt in het zuiden van Frankrijk en kenmerkt zich door rust, ruimte en cultuur. De streek laat zich het best vergelijken met het Italiaanse Toscane. De omgeving beschikt over een rijke cultuur en biedt voor de sportieve bezoeker tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn.

Indeling
Oppervlakte: 0 m2
Aantal etages: 0 Aantal slaapkamers: 0
Aantal toiletten: 0 Aantal badkamers: 0
De Villa’s Alle villa’s zijn vrijstaand en zeer fraai gelegen. Ze zijn geschikt voor verblijven tot max. 8 personen. De villa’s zijn gelegen op ruime kavels vanaf 600m² en beschikken over één of meerdere overdekte terrassen voorzien van hoogwaardig tuinmeubilair. Voor uw gemak in de keuken treft u een grote koel/vriescombinatie, een elektrische kookplaat, een grill/bakoven, een magnetron, een vaatwasmachine en een senseoapparaat aan. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een badkamermeubel en een toilet. In de zeer luxe ingerichte woonkamers vindt u o.a een comfortabel bankstel en een grote eettafel met 6-8 stoelen. Verder beschikken de villa's over voldoende bergruimte. Het TV net beschikt over nagenoeg alle Nederlandse zenders.

Activiteiten
Golf Het park wordt veel bezocht door golfers. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige 9 holes baan die direct is gelegen naast het park. U loop zo van uw villa de baan op. In een straal van 30-40 kilometer vindt u nog eens 8 golfbanen variërend van bosachtig, heuvelachtig tot vlak. Recreatie Voor onze gasten hebben we in het hoogseizoen een professioneel animatieteam op het park aanwezig. Op rij afstand van het park bevinden zich o.a. een survivalpark waar u via touwparcouren en kabelbanen door de toppen van het bos wordt gevoerd. Dit park is echt een attractie voor alle leeftijden. In het safaripark en dierentuin van Plaisance de Touch treft u de wilde beesten. In Auch kunt u Quadrijden op een terrein van meer dan 100 ha. Verder zijn er in de buurt verschillende meren waar u kunt zwemmen, zeilen, waterfietsen etc.

Beschikbaarheid
April 2024
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Mei 2024
MaDiWoDoVrZaZo
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
vorige vorige volgende volgende

Praktisch
Parking: V
Afstand inkopen: 3 km
Afstand restaurant: 0 km
   
Keukenlinnen aanwezig: X
Badlinnen aanwezig: X
Bedlinnen aanwezig: X

Prijsinformatie
Toeristenbelasting: 0
Milieubelasting: 0
Bedrag waarborg:
Bedrag schoonmaak:
Bedrag energie:
   
Prijs hoogseizoen: Op aanvraag
Prijs tussenseizoen: Op aanvraag
Prijs laagseizoen: Op aanvraag
(prijzen zijn indicatief en gelden per week) Contacteer de eigenaar Contacteer de eigenaar

Dichtbij
Links: -
 
 
Bekijk omgeving (satelliet) Bekijk omgeving (satelliet)